Takéto tipy receptov mám najradšej. Je jednoduchý, rýchly a zdravý. Jeho príprava mi nezaberie ani veľa času a to počas týždňa naozaj vždy ocením.
Ingrediencie
Kaša:
- 2 kg zemiakov
- 3-4 čl himalájskej soli
- voda
Pečená zelenina:
- 6 mrkiev
- 3 repy
- 1 malý baklažán
- drvený rozmarín
- cesnakový prášok
- himalájska soľ
- mletá sladká paprika
POSTUP:
- Zemiaky ošúpeme škrabkou na zemiaky.
- Nakrájame ich na kocky a dáme ich uvariť do vriacej vody. Pridáme himalájsku soľ.
- Po uvarení vodu z hrnca zlejeme.
- Zemiaky dáme do výkonného mixéra rozmixovať na kašu. Pridáme aj trošku vody, stačí veľmi málo.
- Zeleninu nakrájeme a okoreníme. Poukladáme ju na plech s papierom na pečenie.
- Po upečení naservírujeme na tanier.