Quinoovo-šošovicové rolky

Ingrediencie

  • 2 a 3/4 hrnčeka uvarenej quinoy
  • 2 plechovky šošovice (1 plechovka má hmotnosť cca 310 g)
  • 1 čl himalájskej soli
  • 1 pl rozmarínu
  • 1 pl mletej papriky
  • 1 hrnček ovsených vločiek

Postup

  1. Všetky suroviny treba rozmixovať a z hmoty vytvarujeme malé rolky.
  2. Dáme na nepriľnavú panvicu opiecť.
  3. Podávame so zemiakmi, zeleninou či ryžou.

Tieto rolky väčšinou robievam k obedu, keďže vedia pekne zasýtiť. Sú zdrojom vysokého obsahu bielkovín obsiahnutých v quinoy a šošovici. Quinoa udržuje zdravé vlasy, zdravé kosti, zdravé srdce, nespôsobuje výkyvy hladiny cukru v krvi a má nespočetné množstvo zdravotných benefitov. Myslím, že stojí za vyskúšanie.


Dobrú chuť. Dúfam, že vám budú chutiť.

Share